Êzaknëk

Êzaknëk

Az Êzaknëk együttesről az oldal elkészültéig nem sikerült túl sok infót felhajtani (többek közt a zenekar nevének értelmét is sűrű homály fedi), ami van, azt lentebb elolvashatod. Ha kiváncsi vagy Êzaknëk koncertfilmekre (© by Cif), látogass el a www.cifi.hu oldalra.

Êzaknëk (ejtsd: Ezeknek). Mi ez? Kik ezek? Igazából semmi különös, ha mégis, akkor a zenekar tematikája miatt. Az Êzaknëk együttes Joy Division feldolgozászenekar, de nem is, ez így hülyén hangzik, nevezzük inkább Joy Division-rajongók zenekarának, amely kedvenc Joy Division dalait adja elő, természetesen kalapemeléssel és átéléssel gondoskodnak a szükséges mértékű ráhangolódásról. A Heaven Street Seven frontembere és basszusgitárosa, Szűcs Krisztián és Németh Róbert, régi álmukat váltják valóra azzal, hogy a legendás Joy Division számait játsszák el, ügyelve arra, hogy az eredeti dalok hangzását megőrizzék.

Az Êzaknëk tagjai:
Szűcs Krisztián (Heaven Street Seven) - ének, gitár,
Kovács Gergely (A Kutya Vacsorája) - gitár, szintetizátor,
Németh Róbert (Heaven Street Seven) - basszusgitár,
Simon Tibor - dob.

Êzaknëk koncertfotók - Pesti Est Cafe 2005.02.18.

Hangulatos fotó az Ezaknek zenekarról Ezeknek Szűcs nélkül Németh Robi átélő fejjel

Még egy sört ide! - Szűcs Krisztián színpadi produkciója pincérnőcsalogató testtartásban Ezakne:k Szűcs, gitár, mikrofon

Ezeknek - Pest Est Cafe Az Ezeknek zenekar zúz

| Design: Plzs | Tartalom: B-side |